VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Noul director al APP, Alexandru Musteață, prezentat colectivului

Prim-ministra Natalia Gavrilița l-a prezentat colectivului Agenției Proprietății Publice (APP) pe noul director general al instituției, Alexandru Musteață, numit în funcție, ieri, în cadrul ședinței Cabinetului de miniștri.  Șefa Executivului a menționat că acesta are o experiență managerială și profesională de peste 20 de ani, inclusiv în funcții de conducere în cadrul unor companii private și de stat.

În acest context, prim-ministra și-a exprimat convingerea că noul conducător va aduce o contribuție substanțială la implementarea unor acțiuni concrete pentru dezvoltarea Agenției, evidențiind, totodată, necesitatea continuării evoluțiilor pozitive înregistrate de APP în ultima perioadă.

La rândul său, Alexandru Musteață a mulțumit pentru încrederea acordată de Guvern, menționând că prioritatea de bază va rămâne eficientizarea activității agenției.

Alexandru Musteață a activat în domenii, precum securitatea economică, consultanța financiară, fiscală și managementul riscului, fiind responsabil de eficientizarea proceselor operaționale, comerciale și logistice. Are studii militare, a urmat mai multe programe de formare în domeniul managementului securității și a fost Decorat cu Ordinul pentru serviciul patriei.

Autor

  • Loredana Buzdugan

    Responsabilă de plasarea știrilor de actualitate și din domeniul justiției pe site-ul voceabasarabiei.md. A activat anterior la Ziarul de Gardă, TV8 și Pro TV Chișinău.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.