VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Mesajul lui Dumitru Udrea, după demisie: Mă voi dedica în continuare bunăstării țării mele

Secretarul General al Guvernului, Dumitru Udrea, a transmis un mesaj pe Facebook, după ce și-a dat demisia. Acesta declară că se va dedica în continuare bunăstării R. Moldova.

”Dragi parteneri, colegi și prieteni, acum aproape un an, am acceptat invitația Prim-ministrei Natalia Gavrilița pentru funcția de Secretar general al Guvernului pentru o perioadă de cel mult șase luni. Am acceptat această nouă provocare profesională pentru a contribui la un viitor mai bun al țării mele și a fi alături de echipa guvernamentală prin inițierea unor procese importante pentru dezvoltarea europeană a Republicii Moldova. Cu dedicație și responsabilitate, am rămas însă în funcție până astăzi, muncind alături de colegii din Cancelaria de Stat”, a scris acesta.

Totodată, Dumitru Udrea a subliniat că a muncit un an cu scopul dezvoltării durabile a Republicii Moldova și o viață mai bună a cetățenilor.

În acest an, împreună ne-am implicat și în situațiile dificile de criză continuă cu care se confruntă țara. Gestionarea crizei refugiaților din Ucraina în prima lună de război, legislație armonizată cu cea a Uniunii Europene, autorități pregătite pentru procesul de aderare la UE, politici publice naționale și viziunea strategică pe termen mediu și lung, pregătirea și organizarea ședințelor Guvernului, reforma administrației publice, funcționari publici mai profesioniști, promovarea drepturilor omului, cooperarea cu societatea civilă și participarea diasporei la viața economică, socială și culturală a țării au fost priorități la care am lucrat întregul an cu scopul dezvoltării durabile a Republicii Moldova și o viață mai bună a cetățenilor.

Toate acestea nu ar fi fost posibile fără implicarea necondiționată a colegilor din Cancelaria de Stat și fără suportul partenerilor de dezvoltare și a membrilor Guvernului pentru care vă mulțumesc. Sunt încrezător că drumurile noastre se vor intersecta în viitor, iar eu mă voi dedica în continuare bunăstării țării mele. Vă mulțumesc!”, se mai arată în mesaj.

Citește și: VIDEO/ Secretarul general al Guvernului, Dumitru Udrea, și-a dat demisia: Cum explică premierul Natalia Gavrilița

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.