VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

CSE Chișinău a adoptat o nouă decizie privind reducerea consumului de energie

Comisia pentru Situații Excepționale a municipiului Chișinău (CSE) s-a convocat miercuri, 16 noiembrie, unde s-a luat act de dispozițiile Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova, în vederea elaborării și aprobării măsurilor privind reducerea consumului de energie la nivelul entităților municipale, în contextul crizei energetice.

Astfel, conducătorii subdiviziunilor, instituțiilor, întreprinderilor municipale și societăților pe acțiuni, vor elabora și aproba Planuri de măsuri privind reducerea consumului de energie.

De asemenea, până la data de 15 a fiecărei luni, vor fi publicate pe pagina oficială a instituțiilor rapoartele de monitorizare a măsurilor de reducere a consumului de energie.

Totodată, Întreprinderea Municipală Reţelele Electrice de Iluminat „LUMTEH” va asigura întreruperea iluminatului stradal pe timp de zi, între orele 7:00 și 17:00.

Autor

  • Loredana Buzdugan

    Responsabilă de plasarea știrilor de actualitate și din domeniul justiției pe site-ul voceabasarabiei.md. A activat anterior la Ziarul de Gardă, TV8 și Pro TV Chișinău.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.