VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Comisia economie, buget și finanțe a luat act de demisia lui Serghei Merjan din funcția de director general al ANSC

Comisia economie, buget și finanțe a luat act de cererea de demisie din funcția de consilier pentru soluționarea contestațiilor, director general al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor (ANSC), depusă de Serghei Merjan.

Până la numirea unui nou director general al ANSC interimatul funcției va fi exercitat de către Angela Nani, consilier pentru soluționarea contestațiilor în cadrul ANSC.

Totodată, membrii comisiei au decis prelungirea până pe 6 decembrie anul curent a concursului deschis pentru selectarea candidatului la funcția de consilier pentru soluționarea contestațiilor al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor.

Autor

  • Loredana Buzdugan

    Responsabilă de plasarea știrilor de actualitate și din domeniul justiției pe site-ul voceabasarabiei.md. A activat anterior la Ziarul de Gardă, TV8 și Pro TV Chișinău.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.