VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

CNAS anunță că a finanțat indemnizațiile de maternitate

Conform graficului stabilit pentru luna noiembrie, Casa Naţională de Asigurări Sociale a finanţat astăzi indemnizațiile de maternitate destinate femeilor asigurate şi soţiilor aflate la întreţinerea soţilor asiguraţi.

Valoarea finanțării constituie 36,3 mln.lei, iar beneficiarii vor primi mijloacele financiare după procesarea plăților în cadrul serviciului guvernamental de plăţi electronice (MPay) de către prestatorii de servicii de plată și modalitatea de plată selectată exclusiv de beneficiar (https://mpay.gov.md/).

Autor

  • Loredana Buzdugan

    Responsabilă de plasarea știrilor de actualitate și din domeniul justiției pe site-ul voceabasarabiei.md. A activat anterior la Ziarul de Gardă, TV8 și Pro TV Chișinău.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.