VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

AUDIO/ Provocările actuale ale eficienței energetice

Invitatul emisiunii: Lilia Curchii – directorul executiv al Asociației Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic din Republica Moldova.

Din cauza crizei energetice actuale unele mesaje din presă sunt distorsionate, nu corespund realității. Invitata emisiunii a oferit soluții pentru jurnaliști cum să transmită anumite mesaje pentru a informa corect publicul și pentru a nu crea panică. Deasemenea a vorbit despre unele proiecte reușite cu referire la educația ecologică.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.